1-888-325-3347
ijazah sarjana muda yang baru ijazah sarjana tiruan replika ijazah kedoktoran diploma palsu kolej online
Sekolah Tinggi
Diploma
Diploma & Transkrip
Transkrip
Serendah $75, rupa dan rasa seperti yang dikeluarkan dari sekolah sebenar! Pilih cop negeri dalam dakwat keemasan yang "sembap" atau pelekat kerajang emas cetakan timbul. Terdapat dalam pelbagai jenis kertas dan saiz.
Kolej & Universiti
Diploma
Diploma & Transkrip
Transkrip
Phonydiploma.com adalah sumber ijazah palsu, diploma palsu dan diploma gantian anda. Diploma palsu tapi kelihatan asli dan baru yang boleh ditunjuk pada rakan-rakan dan keluarga. Diploma palsu tapi kelihatan asli dan baru yang mengikut nama, nama sekolah pilihan dan tarikh mendapatkannya. Dicetak pada kertas berkualiti seperti diploma asli termasuklah cop emas timbul, warna emblem sekolah, tanda kertas dan hologram keselamatan. Pelbagai pilihan rekaan sekolah di US dan Antarabangsa. Diploma gantian yang kelihatan profesional juga tersedia untuk sijil sekolah tinggi, ijazah sarjana muda yang baru, ijazah sarjana palsu serta replika ijazah kedoktoran dan diploma graduan universiti tiruan. Terdapat juga padanan transkrip palsu.
Dari Pengimbas Anda
Bayaran diterima melalui kad kredit, pesanan wang pos, PayPal dan Western Union. Penghantaran ke seluruh dunia yang boleh dikesan secara online. Hanya anda seorang yang mengetahui tentang replika diploma tersebut. Dibungkus rapi, pelbagai pilihan penghantaran untuk memenuhi keperluan kualiti dan masa anda. Sokongan emel yang pantas. Bantuan sokongan chat secara online semasa proses pesanan. Sokongan emel yang pantas. Bantuan sokongan chat secara online semasa proses pesanan.
send us your scan
Sijil
Kami menjemput anda untuk melawat laman web kami untuk maklumat lanjut tentang perkhidmatan yaang disediakan. Perlu tahu semua kandungan dalam laman kami dalam Bahasa Inggeris. Selain itu semua maklum balas dilakukan dalam Bahasa Inggeris. Klik di sini untuk masuk!